De coronacrisis grijpt sterk om zich heen.

Het zijn uitzonderlijke tijden en er heerst momenteel grote onzekerheid over wat komen zal.

Alle door de diverse regeringen genomen maatregelen hebben tot doel het CORONAVIRUS te controleren en schaakmat te zetten.  De gezondheid van gans de wereldbevolking staat op het spel.   Deze maatregelen hebben een zeer grote impact op de wereldeconomie. 

Logischerwijze zitten veel  mensen, die zich op één of meerdere van onze circuitdagen hebben ingeschreven, met vragen.   Diverse klanten sturen ons email of vragen informatie per telefoon.   Gezien het onmogelijk is om actueel iedereen persoonlijk te woord te staan proberen wij hierna de situatie te schetsen.

Onze circuitdagen hebben plaats op twee circuits gelegen op Frans grondgebied.  (Croix en Ternois en Clastres).  Gezien de strenge maatregelen in Frankrijk voor onbepaalde duur werden verlengd is het zeer waarschijnlijk dat de eerstvolgende circuitdag op Croix en Ternois dd 13/04/2020 niet zal kunnen doorgaan. 

Momenteel weten wij nog niet hoelang de genomen maatregelen zullen worden aangehouden in een al dan niet versterkte of verzwakte versie.  Deze verschillen daarenboven van land tot land.

Hierdoor worden dus  niet alleen de circuits maar ook de circuitorganisatoren en hun klanten getroffen.   Dat dit uiteindelijk een financiële impact zal hebben op het al dan niet voortbestaan van bepaalde circuits en circuitorganisaties , is duidelijk. 

Wij zullen hiervoor onderhandelen met de diverse circuits.   Het is namelijk een uitzonderlijke situatie waarvoor wij, net als diverse andere circuitorganisaties,  het begrip vragen van onze klanten om nu niet massaal te annuleren.   Het voortbestaan van de sector hangt hier voor een belangrijk stuk vanaf.   

Wij zullen er alles aan doen om een heel degelijke oplossing te vinden voor iedereen zodat de toekomst van onze fantastische hobby verzekerd is en blijft.

Diegenen die reeds hebben betaald, zullen persoonlijk per mail worden ingelicht over onze initiatieven ter zake.  Waarvoor graag uw geduld.


Blijf vooral gezond en zorg voor elkaar!!

Het team van CIRCUITDAGEN